😎

Plan over dugnadskvelder i småbåthavna 2019 er nå klar og blir satt opp på infotavla på båthuset.

Dugnadsstart er mandag 29. april, med planlagt 13 dugnadskvelder i løpet av sommeren.
Tidspunkt er fra 17:30 til 21:00 med kaffe og vafler kl. 19:00.

Oppgaver er strandrydding, vedlikehold av brygger og bygninger, klippe plener, rydde og holde orden på uteområdene og så videre.
Noen må også koke kaffe og steke vafler. Og det aller viktigste med dugnadene er kanskje det sosiale og det å bli bedre kjent.

I følge foreningens PLIKTER OG REGLER FOR HAVNA PUNKT 1 har alle medlemmer plikt til å møte på en av disse dugnadene og uteblivelse vil medføre et gebyr som fra og med 2019 er på kr.- 1000. Medlemmene må selv følge med på dugnadslista og komme når det passer.

Se under OM MBF videre til VEDTEKTER finne både DUGNADER 2019 og PLIKTER OG REGLER FOR HAVNA.

Velkommen til dugnad.
Esten Murbrekk