Den gamle F-brygga må være tømt for båter i løpet av 22. juli. Fra 23. juli skal det vær klart å forberede flytting.

Ny fbryggeDet er mye som skal gjøres før gammelbrygge tas vekk og ny brygge settes på plass.
Det har vært snakk om at dette skulle gjøres i august, men det er nå ønske om sette i gang 23. juli og prøve å gjøre ferdig prosjektet i løpet av uke 30 og 31.

Det er forståelse for at det er midt i ferien.

For å se om det går å lage noen arbeidslag inviterer vi til innsats for å få på plass ny F-brygge.

Dere som kan ta et tak i uke 30 og 31, meld dere til innsats på dag- eller kveldstid og fortell gjerne hvilke dager dere har mulighet. Innsatsen blir regnet som dugnad.

Ring eller send melding til Esten Murbrekk, telefon 91765677

Esten Murbrekk