Nyhetsarkiv fra Malvik Båtforening

Full kontroll

Vi leter etter frivillige i båtforeningen eller andre for oppstart av temavelder og aktiviteter for medlemmene utover nyåret.
Målet er å nå godt etablerte båteiere samt de som er nybegynnere for å øke kompetansen, interessen og sikkerheten til sjøs.

Er det noen som kan tenke seg å stille opp, eller kjenner noen som kan bidra med enkle foredrag på kveldstid i båthuset f.eks innen:

1. Strøm og sikkerhet i båt, samt landstrøm.

2. Motorvedlikehold på innen og utebordsmotorer

3. Vinter og vårklargjøring av båt og motor

4. Tauverk og spleising

4. Brannsikkerhet i båt

5. Førstehjelp

6. Bruk av hjertestarter

7. Navigasjon

8. Generell sikkerhet ombord på turer

9. Hvordan fiske etter kveite / annet innen fiske

10. Ekkolodd, radar og VHF.

Ta kontakt med Knut /sekretær.

Malvikb

Malvik Båtforening har oppfrisket websiden og samtidig byttet til ny webside leverandør " Webnorge.no,"

I tillegg er domenet flyttet over til PRO ISP.
Legg merke til den nye url-en som nå er: https://malvikbaatforening.no/  husk å oppdatere din nettleser.
I en overgangsperiode er det satt opp en videresending fra det gamle domenet http://malvik-baatforening.org
Det kan være noen småfeil på websiden, men vi jobber med saken.
Meld gjerne tilbake hvis feil obeserveres.

I tillegg jobber vi med å få alle medlemmer inn i Havneweb som er et nettbasert verktøy for administrasjon av småbåthavner.
Når dette er klart kommer vi tilbake med informasjon.

Med vennlig hilsen Knut Bersås
Sekretær.

I forbindelse med tilrettelegging og arbeide med den nye F-brygga må vi stenge av tilgangen til gjestebrygga i en periode. Tidsrom: 22.07.18 - 05.08.18 Perioden kan bli utvidet hvis uforutsette hendelser oppstår og ved mangel på mannskap for å hjelp.

Viktig informasjon til alle våre medlemmer. Nå er det snart tid for utbytting av F brygga! Dette vil forhåpentligvis skje etter den 22.juli.
Det er derfor viktig at alle som har plass på F brygga må flytte sine båter til ledig plass i havna eller ta den opp på land innen denne datoen.
Båtforeningen vil være behjelpelig med opptak og utsett kostnadsfritt for den som trenger det.

Malvik båtforening har anskaffet en miljøkontainer for sine medlemmer.

Ytterlige tiltak vil komme etterhvert.
I første omgang er det mulig å kvitte seg med olje, oljefilter og batterier. Kontaineren står plassert ved inngangsdøra til verkstedhallen.

Kontaineren er sikret med hengelås og skal alltid forlates låst! Kode på hengelås er sendt ut på e-post.

Det vil ut over sommeren pågå vedlikeholdsarbeid av forankringen av flytebryggene.

Det vil åpnes luker på flytebryggene, vær obs på dette da det kan være snublefeller. Vær forsiktig.

Dugnadsstart 30. april.