Opplag 2019

Oppheising av båter.

I forbindelse med opplag vil jeg høre om noen er interessert i å bli løftet på land
av kranbil. Datoer som er planlagt er: 28. september og 13.oktober

De som er interessert må melde seg snarest til leder for Opplagskomiteen,
Tore Klefstad.
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Oppgi båttype, lengde og vekt.
Svar snarest da det skal bestilles kran.

Med vennlig hilsen Tore Klefstad, opplagskomiteen.

HMS Aktivitetskveld for medlemmer med kurs i brannvern og besøk av redningsskøyta

Tirsdag 17 september kl:18:00

Midt Norsk Sikkerhetsopplæring gjennomfører kurs (repetisjon) i brannvern samt praktisk bruk av slukkemidler.
Redningsskøyta kommer på besøk der de holder et kort innlegg, deretter kan vi gå ombord og stille spørsmål til mannskapet.

Alle har et ansvar for å unngå brann, og med kunnskap stiller man mye sterkere hvis en brann skulle oppstå.
Malvik Båtforening tar brannsikkerheten på alvor og ønsker at forhold knyttet til brannvern blir ivaretatt.

Brannkurset inneholder disse emnene:

• Brannteori.
  • Grunnleggende brannforebyggende rutiner.
  • Brann i båt, risiko ift drivstoff og gass.
  • Slukkemidler, typer og virkemåter. Hvilke typer egner seg i båt.
  • Vi gjennomfører en praktisk slukkeøvelse på området med håndslukkemidler.

Påmelding:

Send e-post tilDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med antall som kommer.
Påmeldingsfrist: 16.09.19
Avgift: kr,- 100 for hver deltager betales med Vips eller kontant på kurset.

Noen tanker rundt lensepumper ombord i båt

lensepumpe

Ikke mange ting kan klare å lage en skikkelig klump i magen på en båteier raskere enn når han oppdager at motorrommet svømmer over av vann og at en tur ned i kabinen gjør at han vasser i enda mere vann. Ligger båten ved brygga er du ille ute, er du til sjøs, er det verre.

Vi fikk en kjedelig tilbakemelding om innbrudd i 2 båter på øvre opplagsplass i dag.
Det er rotet rundt i båtene og utstyr er stjålet.
Det er usikkert om det har vært uvedkommende i flere båter og det oppfordres til å ta en sjekk.
Politiet har vært på befaring og kameraovervåking er sjekket.

St.Hans
Hei folkens.

Huskomiteen har tenkt å følge opp tradisjonen med tilstelning på St.Hansaften, men med en ny vri.

Vi holder grillene varme utover kvelden, og oppfordrer dere til å ta med egen grillmat etter eget ønske. Ingen bestilling eller bindende påmelding, kom om du føler for det.
Foreningen spanderer kaffe. Grillene er klare til bruk kl.1900,

Vi sørger for musikk, dvs. stereoanlegg med variert musikk. Har du en CD eller kassett du liker godt, så ta den med.
Er det noen som spiller et instrument og har lyst til å underholde litt, så gjør gjerne det.

Det blir ikke båltenning p.g.a brannfare på havna.

Velkommen til en hyggelig aften.
På vegne av Huskomiteen i Malvik Båtforening.

Hans Johnsen

opptak

Innfo. fra opplagskomiteen

Tenkte helga 4 mai var perfekt til utsett, med flo ca 12,30.
Denne helga var kransjåfør opptatt. ☹

Vi må prøve på kveldstid:

24/4 flo kl.16.00
25/4 flo kl.16.45

Lørdag 4/5 kan vi klare båter inntil 3,5t
Resterende må sikte på helga 11/5 flo kl.17.30

Påmelding til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

De båtene som ble tatt opp på siste oppsett i høst, bør være de første ut.
De står å sperrer for dem som står innerst.

Mvh.Tore Klefstad
Opplagskomiteen

Mob. 90 54 66 22

😎

Plan over dugnadskvelder i småbåthavna 2019 er nå klar og blir satt opp på infotavla på båthuset.

Dugnadsstart er mandag 29. april, med planlagt 13 dugnadskvelder i løpet av sommeren.
Tidspunkt er fra 17:30 til 21:00 med kaffe og vafler kl. 19:00.

Oppgaver er strandrydding, vedlikehold av brygger og bygninger, klippe plener, rydde og holde orden på uteområdene og så videre.
Noen må også koke kaffe og steke vafler. Og det aller viktigste med dugnadene er kanskje det sosiale og det å bli bedre kjent.

I følge foreningens PLIKTER OG REGLER FOR HAVNA PUNKT 1 har alle medlemmer plikt til å møte på en av disse dugnadene og uteblivelse vil medføre et gebyr som fra og med 2019 er på kr.- 1000. Medlemmene må selv følge med på dugnadslista og komme når det passer.

Se under OM MBF videre til VEDTEKTER finne både DUGNADER 2019 og PLIKTER OG REGLER FOR HAVNA.

Velkommen til dugnad.
Esten Murbrekk
Dugnadsleder

Det kommer kloakk opp i båthavna.

Kilden er et rør ved F brygga.

Kommunen er varslet om dette og vil sette inn tiltak så fort det blir mindre vann i kummene deres.

Kloakk

Årsmøte

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I MALVIK BÅTFORENING

Malvik Båtforening avholder sitt årsmøte

Tirsdag 19. mars klokken 19:00 i båtforeningens lokaler i Havneveien 1, 7550 Hommelvik.

Saksliste og årsmøtepapirer er tilsendt på e-post.

Innkommende forslag til årsmøtet må være sendt inn til styret på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen mandag 11. mars.

Velkommen til årsmøtet

Vennlig hilsen Styret

Tor Båtservice gir oss tips om:

Båtpuss / bunnstoff og vårklargjøring
Motor vedlikehold.